Online bestellen

 

HelloFresh: Gezonde recepten & ingrediënten thuisbezorgdElke week ontwikkelt HelloFresh gezonde en lekkere recepten die bijdragen aan een gezond voedingspatroon. De recepten zijn gevarieerd, gemakkelijk te maken en bieden inspiratie door nieuwe smaken en bereidingswijzen. Bovendien kies jij helemaal zelf welke gerechten er in je box zitten.

 

 

Online shoppen bij de BijenkorfDe Bijenkorf is al meer dan 140 jaar hét toonaangevende warenhuis dat met allure, gevoel voor stijl en oog voor de klant, ieder bezoek tot een inspirerende belevenis maakt. De Bijenkorf heeft zich online ontwikkeld tot een zeer succesvolle webshop in de Nederlandse en Belgische markt met meer dan 6 miljoen online bezoekers. Ontdek het nu!

 

 

 

TheFork: kies en reserveer gratis in de beste restaurants van jouw stadJe houdt ervan om nieuwe trendy restaurants te ontdekken, maar je wilt ook genieten van een brunch met vrienden op zondag of een diner met z’n tweetjes? Ontdek dan tussen honderden adressen de lekkerste mogelijkheden en de beste tafels van België op TheFork.

Elke dag zijn er verschillende promoties in verschillende restaurants, waarvan sommige een korting hebben tot 50% op de rekening. Ontdek het nu!

 

 

Maxmeubels.nl: de woonwebshop voor meubels en woonaccessoiresSinds 2009 biedt Maxmeubels.nl via haar webshop een breed assortiment betaalbare eetkamerstoelen, banken, tafels en kasten aan. Maxmeubels.nl is onderdeel van het online woonwarenhuis Maxshopping.nl en heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een betrouwbare partner waar het gaat om online winkelen. Bij Maxmeubels.nl bestelt u veilig en gemakkelijk uw bureaustoel, dressoir, salontafel of eetkamerstoel.

 

 

 

Online bestellen = shoppen in je keuken

Koken en shoppen, wat willen we nog meer? En dan nog rechtstreeks, zonder buitenshuis te gaan, van de keuken naar de shop!

Het gebeurt wel vaker: we staan in de keuken, willen met goede moed aan een uitdagend gerecht beginnen en dan … heb je niet het juiste keukenapparatuur. Zonde! Maar je hoeft niet lang te treuren, want dankzij enkele online shops bestel je snel het nodige keukenmateriaal. Bij de meeste heb je die dan ook nog eens de volgende dag al in huis. Zo moet je niet lang wachten om toch nog aan dat gerecht te beginnen 😉