Aziatisch koken met de Asian Cook box

Gepubliceerdin Tips

Aziatisch eten, ja! Aziatisch koken? Euh… Dankzij de Asian Cook box kook je voortaan zelf Aziatisch. In de box zit (bijna) alles wat je nodig hebt voor die typische Aziatische gerechtjes: ingrediënten, receptenboekje en inspiratie!

 

Wat zit er in de Asian Cook box?

in de Asian Cook boxBen je fan van noedels, curry, rijst,… kortom alles wat Oosters eten is? Dan is die Asian Cook box echt iets voor jou.

Wat zit er nu allemaal in? Noedels, rijst, allerlei kruiden, kokosmelk, palmsuiker, curry, rijstpapier,… en nog zoveel meer!

Alles wat niet koel bewaard moet worden zit in de box. Vlees en groenten dien je nog bij te kopen. Dat staat ook allemaal netjes en gestructureerd in het receptenboekje dat in de doos zit.

 

Hoe begin je eraan?

Wanneer je de doos open doet overweldigt de inhoud je een beetje. Waar en hoe moet ik nu beginnen?

Gelukkig is er het handige receptenboekje. Daarin staat nog eens een overzicht van wat er allemaal in de doos zit, én welke lekkere gerechtjes je ermee kan maken.

Let wel, als je de avond zelf nog iets wil klaarstomen zorg je best dat je al wat vlees (met kip kan je niet missen), groentjes (paprika, ui, …) en olijfolie in huis hebt.

 

Chicken Black Pepper Stir Fry

Als eerste probeerden we de ‘Chicken black pepper stir fry’. Geen idee wat dat is, maar het zag er lekker uit én ik had er ongeveer alles voor in huis.

Uit de Asian Cook box gebruikten we een zakje kruidenpasta ‘Singapore Black Pepper Stir Fry‘. En of het black pepper was. Heerlijk voor mensen die van pikant houden!

chicken black pepper stir fry

De Asian Cook box is een echte aanrader!