Big Green Egg event

Gepubliceerdin Events, Tips

Het barbecueseizoen staat weer voor de deur. De eerste zonnestralen hebben we al gekregen en ook de eerste barbecue werd al gegeven. Al dan niet met nog een extra trui aan. Wellicht is het dit jaar tijd voor een nieuwe barbecue-ervaring. Kende je de Big Green Egg barbecue al?

Met de Big Green Egg haal je niet zomaar een houtskoolbarbecue in je huis of tuin. Je kan er niet enkel op grillen, maar ook in bakken, roken, stomen en (slow)koken. Het is niet alleen een barbecue, maar ook een pizzaoven, rookoven, slowcooker en gewone oven in één. Wat dacht je daarvan!

Koop ‘m nu:

 

Nog niet overtuigd? Dan is dit je kans, want op zondag 29 mei is er het allereerste Big Green Egg event in België.

Big green egg barbecue

 

Big Green Egg’s Flavour Fair

De allereerste Big Green Egg’s Flavour Fair Belgium belooft een exclusief en inspirerend event te worden, naar internationaal voorbeeld. Tientallen enthousiaste chef-koks en hun teams zullen de gasten laten proeven van de lekkerste bereidingen op de Big Green Egg en laten zien hoe zij deze klaarmaken. Alvast bevestigd zijn Dennis Broeckx van l’Epicerie du Cirque, groentenchef van het jaar Seppe Nobels, David Martin van La Paix en de NorthSeaChefs.

 

Gratis masterclasses

Big Green Egg event proevertjes

Het Big Green Egg event biedt een middag vol culinaire inspiratie waar de deelnemende chefs hun passie voor en bereidingen op de Big Green Egg zullen delen. Zo staan er interessante masterclasses op het programma en komen verschillende thema’s aan bod zoals Vlees, Vis, Groenten, Deegwaren en Patisserie. Het gebruik van pure, natuurlijke producten staat centraal en we plaatsen ook diverse ambachten in de kijker. Met het “terug naar school” programma kan zelfs de meest ervaren Big Green Egg fan nog heel wat bijleren !

 

Ook voor de kids

Ook voor de kids is er volop vermaak en zijn er tal van activiteiten en animaties, waaronder het maken van leuke, lekkere en gezonde gerechtjes onder professionele begeleiding.

Big Green Egg event

Kortom, het belooft een bijzonder smaakvolle dag te worden die een echte foodie niet mag missen. Gezien het maximaal aantal deelnemers voor deze eerste editie absoluut beperkt is, kunnen we maar één raad geven: bestel zo snel mogelijk de tickets!

 

Cadeautje achteraf

Na voorlegging van het ticket aan de ingang krijgt de bezoeker een sterrenkaart die garantie biedt op 6 exclusieve gerechten, ook als men wat later aankomt op de Flavour Fair. Daarnaast kan men genieten van de vele andere proevertjes op diverse standen en bij de Masterclass demo’s. Elke deelnemer ontvangt bij vertrek het exclusieve Big Green Egg Flavour Fair kookboek, met exclusieve recepten van de bekendste sterrenchefs.

 

Praktisch

De Big Green Egg’s Flavour Fair Belgium wordt georganiseerd in samenwerking met CVO Leerdorp Gent.

Datum: zondag 29 mei 2016 van 11:30 tot 16:30

Locatie: CVO Centrum Volwassenen Onderwijs Gent, Martelaarslaan 13, 9000 Gent, België

Tickets: www.flavourfair.be