Filmrecensie BURNT

Gepubliceerdin Filmrecensies

Bekijk de trailer en oordeel zelf. Twijfel je nog? Lees dan hieronder mijn filmrecensie van BURNT.

Het verhaal

Chef Adam Jones (Bradley Cooper) had het allemaal – en verloor het. Een twee-sterren Michelin rockster met de slechte gewoonten die daar bij horen. De voormalige enfant terrible van de Parijse restaurant scene probeerde alles elke keer anders uit, en gaf alleen maar om de sensatie van het creëren van explosies van smaak.

Om zijn eigen keuken en die derde ongrijpbare Michelinster binnen te halen, zal hij het beste van het beste nodig hebben aan zijn zijde, inclusief de mooie Hélène (Sienna Miller).

 

Film review

Een must voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de innerlijke werking van de keuken van een top restaurant en de wereld van de high-end chef-koks. De meeste mensen hebben geen idee wat het is om aan de top van de restaurant wereld te staan. Of hoe moeilijk het is om in dit soort van een dienst je beroep te maken.De intense druk die zij op zichzelf leggen om “perfect” zijn, is ongelooflijk.

Het acteerwerk is hemels en de moeite waard. Al is het maar om de bereidingen te zien en de overweldigende ervaring binnen in de keuken. Bradley Cooper is fantastisch! Zeer goede ondersteunende acteurs. Velen van hen zijn onbekenden.

De keuken scènes zijn de beste, net echt. Met het roepen, de druk en stress. En dan de opluchting na elk servies. Kijken naar het proces en het kunstenaarschap zorgt voor een een uniek kijkje achter de keuken deuren. Aanrader!

BURNT_filmrecensie-cast

Oordeel zelf! >