Mijn Instagram foto’s in een fotoboek

Gepubliceerdin Varia

Een tijdje geleden kreeg ik de vraag of ik mijn Instagram foto’s in een fotoboek wou steken. Dat vond ik direct een leuk idee! Want zo door je eigen foto’s scrollen, is toch anders dan door een leuk fotoboek.

 

Fotofabriek

Deze keer maakte ik een fotoboek via fotofabriek.nl, wat ik nog nooit eerder had gedaan. Dankzij de duidelijke stappen op de website belandde ik al snel in het programma om m’n fotoboek effectief samen te stellen. Nu, ik moest eerst nog al m’n foto’s verzamelen.

Ja, ik weet het, ik moet ze op één plek bewaren. Maar dat is toch niet evident! De ene keer neem je een foto met je fototoestel, de andere keer met je smartphone…

Soit, dat verliep ook vlotter dan verwacht en na een kwartiertje had ik al m’n foto’s verzameld!

fotofabriek-logo

Fotoboek samenstellen

Net zoals bij andere programma’s waarmee ik soms fotoboeken maak, krijg je bij fotofabriek.nl een zeer gebruiksvriendelijk programma voorgeschoteld. Alles wees zichzelf uit en het leek wel alsof ik nooit via een andere programma een fotoboek had samen gestoken.

En dat is wel een meevaller. Want eigenlijk kruipt wel wat tijd in, niet? Maar achteraf kan je zo genieten van het bladeren door een zelfgemaakt fotoboek! Dan kan je bijvoorbeeld je creaties eens tonen.

En in plaats van mensen naar je smartphone te laten turen, heb je met Instagram foto’s in een fotoboek toch een gezelliger kader om alles te laten zien.

mijn Instagram foto's in een fotoboek

Het resultaat

Ik ben super blij met het resultaat! Ik heb nu een mooi overzicht. En kan m’n eigen fotoboek nu als inspiratie gebruiken voor gerechtjes die ik al lang niet meer gemaakt heb!

 

Van een gemaakt fotoboek heb je namelijk nooit spijt. Het is gewoon een hele opdracht om je eraan te zetten. Maak er echt tijd voor, zodat je rustig en niet opgejaagd aan je fotoboek(en) kan beginnen. Geniet ervan! De herinneringen aan je leuke momenten, lekkere gerechtjes, mooie reizen,… zijn het zeker waard!