Pannen ordenen in je keukenkast

Gepubliceerdin Keuken gadgets, Tips

stapel pannen in elkaarPotten en pannen ordenen in je keukenkast voelt aan als een heuse opdracht. De volgende keer dat je kookt heb je net die middelste pan of achterste pot nodig.

Zucht.

Na het afwassen belandt die dan bovenaan de stapel, of ergens anders.

Dat moet nu gedaan zijn! Daarom, voor je pannen hebben we een praktische oplossing gevonden! Niet alleen om alles netjes te stapelen, maar ook om te voorkomen dat de beschermlaag van je pan niet beschadigd wordt.

IKEA keuken accessoires

Voor praktische oplossingen van kleine, vervelende keukenproblemen zoeken we niet ver. Nee, IKEA heeft veel handige producten, die soms ook problemen oplossen waarvoor ze niet gemaakt werden 🙂

Zo heb je het OSBIT bordenrek of de VARIERA dekselhouder. Zie je het al? Inderdaad, je kan deze beide artikels gebruiken om jouw pannen de stapelen.

Je kiest zelf of je het rekje horizontaal (zoals bedoeld) of verticaal plaatst om de pannen te stapelen.

De keukenkast blijft netjes

pannen ordenen in je keukenkastZie je het voor je? Dit maakt het dagelijks gebruik van je pannen zo veel prettiger! Je hebt nu ook slechts één hand nodig om gelijk welke pan uit de kast te halen.

Doordat de pannen nu niet meer in elkaar steunen en schuiven, blijft ook de beschermlaag van de pan intact.

 

Problemen om je pan schoon te krijgen? Ontdek onze 6 tips om die aangebakken pan weer als nieuw te krijgen. Zonder beschadiging!